ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γαλατσόπουλος δεν ακούει την απόγνωση των ΚΑΕ

Την ίδια ώρα που οι παράγοντες εκπέμπουν SOS ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ παραμένει σιωπηλός αλλά με κειμήλιο τις βαρύγδουπες δηλώσεις του περί εκατομμυρίων
Ο Γαλατσόπουλος δεν ακούει την απόγνωση των ΚΑΕ

Για τη γενικότερη συμπεριφορά και τις ευθύνες που έχει ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος γράψαμε όπως επίσης και τεκμηριώσαμε.

Και είναι βέβαιο ότι ο Γαλατσόπουλος άκουσε όσα είπε στο Metropolis ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος σχετικά με τα χρήματα που περίμεναν αλλά δεν ήρθαν ποτέ. Τα χρήματα που ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ διαφήμιζε και για τα οποία τώρα έχει «καταπιεί τη γλώσσα του» αφού δε μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Κατά σύμπτωση ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έστειλε αυτό το μήνυμα απόγνωσης μέσω του ίδιου ραδιοφωνικού σταθμού όπου ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος πανηγύριζε με δηλώσεις για τα 600 χιλιάρικα που (δήθεν όπως αποδείχθηκε) θα έπαιρνε κάθε ομάδα από τη φορολογία του στοιχήματος.

Και μάλιστα ο Χατζόπουλος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Υποτίθεται θα παίρναμε χρήματα αλλά δεν θα πάρουμε φράγκο μέχρι το 2023. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να ζήσουμε έτσι. Βασιστήκαμε σε αυτό το έσοδο όπως και άλλες ομάδες. Θα διαλυθεί το πρωτάθλημα, δεν θα μπορούν οι ομάδες να πληρώσουν. Τον προηγούμενο μήνα ήρθαμε τσίμα τσίμα. Έχω στεγνώσει, δεν αντέχω άλλο. Δεν είμαι Σαββίδης» είπε ο Θανάσης Χατζόπουλος και πρόσθεσε:

«Έχω περιορισμένες δυνατότητες. Ήταν σημαντικά αυτά τα χρήματα. Θα πάμε ένα μήνα, δυο μήνες όσο αντέξω. Θα βγω και θα πω στον κόσμο ότι είναι όλα πάνω από τις δυνάμεις μου. Χωρίς έσοδα, χωρίς εισιτήρια. Θα αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα. Δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε τίποτα. Θα χαθούν οι ρυθμίσεις όλες. Παλέψαμε τα χρέη όσο μπορούμε. Αφού δεν έρχονται τα έσοδα, θα έχουμε προβλήματα. Πού θα βρεθούν τα χρήματα για να πληρωθεί το χρέος αν χαθούν οι ρυθμίσεις; Δεν μπορούμε να βρούμε τα βασικά να ζούμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είμαστε σε δύσκολη θέση. Μας τρώει το μεδούλι το παλιό χρέος. Μας έχουν γονατίσει».

Από τον ΠΑΟΚ προέρχεται ο Γαλατσόπουλος άρα σίγουρα τα ξέρει και ακόμα πιο σίγουρα άκουσε τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας. Δεν πρέπει να του απαντήσει τι ακριβώς έγινε με τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως;

Τον εξαπάτησαν; Δεν κατάλαβε καλά ο ίδιος; Τι παίχτηκε;

Και στον Άρη υπήρξε αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα σε συνέντευξη Τύπου.

«Υπήρξε μεγάλη αναμονή και απ’ όλες τις ομάδες για τα έσοδα που προϋπολογίσαμε από την φορολογία του στοιχήματος. Σε αυτό, οι ΚΑΕ δεν έκαναν κάποιο λάθος» είπε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης και πρόσθεσε: «Τα νούμερα ήταν συγκεκριμένα. Η κυβέρνηση έχει το δικό της πρόγραμμα. Άρχισε την εκκαθάριση από τον Ιούλιο του 2021, οπότε αυτά είναι τα χρήματα που έπρεπε να μοιραστούν και ορθώς τα μοίρασαν. Δεν έχουμε να πάρουμε κάτι άλλο. Θα εμφανιστούν ξανά έσοδα από τη φορολογία τον Ιανουάριο του 2023. Άρα, θα βγάλουμε το 2022 χωρίς ένα μεγάλο έσοδο»

Με λίγα λόγια ο παράγοντας του Άρη ξεκαθαρίζει ότι η Κυβέρνηση δεν ήταν ασυνεπής σε ό,τι αφορά στη μοιρασιά των χρημάτων. Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τις υποσχέσεις του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου περί 7,5 εκατομμυρίων συνολικά ετησίως που θα απέφεραν 600 χιλιάδες το χρόνο σε κάθε ομάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γαλατσόπουλος δεν ακούει την απόγνωση των ΚΑΕ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College