ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιαννακόπουλος απάντησε στον Μπαρτζώκα με Τσο και Λο (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν άφησε να πέσουν κάτω όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Ο Γιαννακόπουλος απάντησε στον Μπαρτζώκα με Τσο και Λο (vid)

Είναι γνωστό πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σηκώνει το γάντι όταν του το πετάνε. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη μεταξύ τους χειραψία στον 5ο τελικό της Basket League και ο πρώτος πήρε θέση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού άφησε σαφείς αιχμές τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ.

«Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Το να σου δίνει κάποιος το χέρι, για λόγους ευγενείας, εννοείται πρέπει να το δώσεις πίσω και αυτό έκανα», είπε και στη συνέχεια με αρκετή ειρωνεία τόνισε πως δεν πίστευε τα όσα έλεγε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχοντας πάρει το μικρόφωνο.

«Έκανε ένα λογύδριο με το μικρόφωνο περί αγάπης για το μπάσκετ στον κόσμο, να φύγουμε αγκαλιασμένοι… Νόμιζα  ότι ήταν… σουρεαλιστικό το σκηνικό με αυτά που άκουγα», τόνισε.

Επίσης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην τακτική που έχει ο Παναθηναϊκός και αυτό ήταν που έκανε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να περάσει στην αντεπίθεση.

«Πόσο κόμπλεξ πια; Καμία τακτική δεν άλλαξε. Η τακτική μία είναι, η ίδια είναι. Η ίδια με την οποία κερδίσαμε το νταμπλ με σκούπα το 2012-13, η ίδια που κερδίσαμε με 15-16χρονα και έτρεχες στα πάρκινγκ, η ίδια που από 0-2 έγινε 3-2. Μία είναι η τακτική, ΤΣΟ και ΛΟ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γιαννακόπουλος απάντησε στον Μπαρτζώκα με Τσο και Λο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.