ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στο Βελιγράδι! Φουλ για πλεονέκτημα

Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στο Βελιγράδι, νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα 76-89 και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για πλεονέκτημα έδρας

Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στο Βελιγράδι, νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα 76-89 και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για πλεονέκτημα έδρας
Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στο Βελιγράδι! Φουλ για πλεονέκτημα
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε στο Βελιγράδι. Η ομάδα του Αταμάν ήταν κυρίαρχη, νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα 76-89 και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για πλεονέκτημα έδρας στα φετινά πλέι οφ της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκειά του. Θα πρέπει να ήταν λίγες οι φορές μετά το πρώτο 10λεπτο που η διαφορά κατέβηκε τους 10 πόντους. Και όταν συνέβαινε αυτό, είτε έπαιζε φοβερή άμυνα ή έκλεβε την μπάλα ή σκόραρε.

Με Σλούκα, Ναν και Λεσόρ σε καλή βραδιά, η ομάδα του Αταμάν δεν μπορούσε να χάσει. Από κοντά και οι Μήτογλου, Γκραντ. Ο Παναθηναϊκός είναι στο 19-11, είναι πλέον τρίτος και έως το τέλος έχει Μπαρτσελόνα εντός, πάει στη Μπολόνια και το Μόναχο και υποδέχεται την Άλμπα. Μεγάλη νίκη, σοβαρός, σε δύσκολη έδρα.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο δεν άφηνε κανένα περιθώριο. Το 9-11 στα πρώτα λεπτά της πρώτης περιόδου, έγινε με τρίποντα των Σλούκα, Ναν, Μήτογλου, γρήγορα 11-20. Το εντυπωσιακό ήταν στο τέλος όταν το 20-23 με δύο τρίποντα στο τελευταίο δευτερόλεπτο των επιθέσεων από Σλούκα και Ναν, πήγε το σκορ στο 20-29.

Στη δεύτερη περίοδο, η ομάδα του Αταμάν συνέχιζε να ελέγχει τον αγώνα. Κυρίως από την περιφέρεια, αν και θα μπορούσε να παίζει καλύτερη άμυνα. Το μόνο που κατάφερε ο Ερυθρός Αστέρας ήταν να μειώσει 39-46 αλλά τη διψήφια διαφορά στο ημίχρονο δεν τη γλίτωσε.

Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακός στο δεύτερο 

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο τα έκανε όλα σωστά. Ακόμα και όταν ο Ερυθρός Αστέρας πλησίαζε κάποια στιγμή στους 8 πόντους, κάτι έκαναν σωστά οι «πράσινοι» και έφευγε πάλι η διαφορά.

Η νίκη ήρθε εύκολα γιατί την έκανε ο Παναθηναϊκός να είναι εύκολη.

Η τριάδα των Σλούκα, Ναν, Λεσόρ εντυπωσιακή. Ο Σλούκας είχε 17 πόντους με 10 ασίστ και 6/9 εντός πεδιάς. Ο Λεσόρ 19 πόντους με 6 ριμπάουντ, 6/10 εντός πεδιάς και 7/11 βολές. Ο Ναν με 15 πόντους, όχι τόσο καλά ποσοστά αλλά στις κρίσιμες στιγμές είχε σωστές αποφάσεις. Από κοντά και ο Γκραντ με ορισμένα κρίσιμα καλάθια, είχε 12 πόντους με 5/6 δίποντα και ο αθόρυβος Μήτογλου πρόσθεσε άλλους 17 και 9 ριμπάουντ.

ΤΑ 10λεπτα: 20-29, 41-51, 56-70, 76-89.

ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης*! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

 

Exit mobile version