ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σπανούλης έχει στα χέρια του τον Χουγκάζ για τον Παναθηναϊκό

Είναι λίγο ιντριγκαδόρικο ως θέμα από κάθε άποψη, αρκεί να ανατρέξουμε σε γεγονότα του παρελθόντος που συνδέουν Σπανούλη- Παναθηναϊκό- Χουγκάζ και Περιστέρι

Θα περνούσε ποτέ από το μυαλό σας ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα αναλάμβανε την αποστολή να «φτιάξει» και να ετοιμάσει έναν παίκτη για τον Παναθηναϊκό;
Συντάκτης: Γιώργος Νικολαΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Θα περνούσε ποτέ από το μυαλό σας ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα αναλάμβανε την αποστολή να «φτιάξει» και να ετοιμάσει έναν παίκτη για τον Παναθηναϊκό;

Βεβαίως και συμβαίνει αυτό από τη στιγμή κατά την οποία ο Σπανούλης θα έχει πλέον στα χέρια του τον Νίκο Χουγκάζ, ο οποίος- επιτέλους- παραχωρήθηκε δανεικός από τον Παναθηναϊκό ώστε να βρει χρόνο και ρόλο σε μια άλλη ομάδα. Προσοχή: Τα παραπάνω διαγράφονται με μιας σε περίπτωση κατά την οποία στον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζουν τον Χουγκάζ οπότε απλώς ετοίμασαν το έδαφος για την ολοκληρωτική αποχώρησή του.

Όλα αυτά θα φανούν στην πορεία. Προς το παρόν ο 22χρονος παίκτης, που έκανε σπουδαίες σεζόν με τον Ιωνικό και για τον οποίο ο Παναθηναϊκός πλήρωσε buy out 150 χιλιάδων ευρώ για να τον αποκτήσει. Πλέον στο Περιστέρι και υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη μπορεί να αλλάξει και πάλι η καριέρα του που είχε βρεθεί σε τέλμα.

Κατ’ αρχήν θα πρέπει να τονίσουμε ότι για τον Χουγκάζ είναι θετική εξέλιξη από τη στιγμή κατά την οποία θα βρεθεί σε μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικό ρόστερ, σε υγιές περιβάλλον και με πολύ δυνατό «εσωτερικό ανταγωνισμό» αφού κι εκεί θα πρέπει να διεκδικήσει το χρόνο του και το ρόλο του. Είναι αλήθεια, πάντως, ότι στον Παναθηναϊκό δεν πήρε καμία ευκαιρία ουσιαστικά και μόνη εξήγηση είναι ότι δεν τον πίστευαν ούτε ο Ράντονιτς ούτε ο Πεδουλάκης.

Πέραν τούτων υπάρχει και το ιντριγκαδόρικο της υπόθεσης. Το ότι ο Βασίλης Σπανούλης αναλαμβάνει ουσιαστικά να «ετοιμάσει» έναν παίκτη για τον Παναθηναϊκό είναι πολύ ενδιαφέρον από μόνο του. Και μάλιστα αυτό θα γίνει στο Περιστέρι την ομάδα δηλαδή που είχε «κόψει» τον Χουγκάζ πριν από μερικά χρόνια (κατόπιν σχετικής απόφασης του Αργύρη Πεδουλάκη μάλιστα) καθώς δεν πίστευαν στην εξέλιξή του.

Τον είχε πάει στο Περιστέρι ο Νίκος Καραγιάννης, ο προπονητής που ανέβασε δύο κατηγορίες την ομάδα κι όταν έφυγε για να αναλάβει ο Πεδουλάκης δεν υπήρξε συνέχεια με τον Χουγκάζ. Που βρέθηκε για λίγο στον Πανιώνιο- σε ένα μάλλον ακατάλληλο περιβάλλον- στις ΗΠΑ και τελικά στον Ιωνικό όπου έκανε το «μπαμ» και βρέθηκε ακόμα και στην Εθνική ομάδα.

Exit mobile version