ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πώς αντέδρασε η πράσινη ΚΑΕ στην επίθεση έξω από το ΣΕΦ (vid)

Η επίσημη αντίδραση από πλευράς πράσινων για τα όσα συνέβησαν κατά την άφιξη στο ΣΕΦ.
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πώς αντέδρασε η πράσινη ΚΑΕ στην επίθεση έξω από το ΣΕΦ (vid)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Σύμφωνα με την πράσινη ΚΑΕ υπήρξε φραστική επίθεση κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας της. Μάλιστα ισχυρίζεται οτι τα άτομα που επιτέθηκαν στον Αταμάν και τους παίκτες του τριφυλλιού ήταν διαπιστευμένοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός:  Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πώς αντέδρασε η πράσινη ΚΑΕ στην επίθεση έξω από το ΣΕΦ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.