ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Αγγελόπουλοι: Έκαναν το τραπέζι στον Μπερτομέου (pics)

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι παρέθεσαν δείπνο στον εκτελεστικό διευθυντή της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, αλλά και στους εκπροσώπους των ομάδων της Euroleague.   Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν το τραπέζι στον Μπερτομέου, τους συνεργάτες του και τους εκπροσώπους των ομάδων της Euroleague που συμμετέχουν στο Euroleague Board. Αύριο το πρωί (3/12) θα πραγματοποιηθεί...

Euroleague- Αγγελόπουλο
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι παρέθεσαν δείπνο στον εκτελεστικό διευθυντή της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, αλλά και στους εκπροσώπους των ομάδων της Euroleague.  

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν το τραπέζι στον Μπερτομέου, τους συνεργάτες του και τους εκπροσώπους των ομάδων της Euroleague που συμμετέχουν στο Euroleague Board.

Αύριο το πρωί (3/12) θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Euroleague Board. Στο δείπνο έδωσε το παρόν και ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Η ενημέρωση της ομάδας του Πειραιά αναφέρει:

“Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, παρέθεσαν απόψε (2/12) δείπνο στον Τζόρντι Μπερτομεου, τους συνεργάτες του και τους εκπροσώπους των ομάδων της Ευρωλίγκας που συμμετέχουν στο Euroleague Board, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης (3/12) στην Αθήνα”.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το δείπνο που παρέθεσαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version