ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Αντάμωσαν πατέρας και γιος Μπλατ στο Ηράκλειο

Ο Ολυμπιακός από σήμερα το μεσημέρι βρίσκεται στο Ηράκλειο για το «3ο International Basketball Tournament Crete» και ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει στο πλευρό του όλη την οικογένεια του. Στο τουρνουά που συμμετέχουν οι “ερυθρόλευκοι”, μαζί με την Ούνικς Καζάν, την Γαλατάσαραϊ και την Χάποελ Ιερουσαλήμ, βρήκε την ευκαιρία να δει τον γιο του Ταμίρ, αλλά τις...

Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός από σήμερα το μεσημέρι βρίσκεται στο Ηράκλειο για το «3ο International Basketball Tournament Crete» και ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει στο πλευρό του όλη την οικογένεια του.

Στο τουρνουά που συμμετέχουν οι “ερυθρόλευκοι”, μαζί με την Ούνικς Καζάν, την Γαλατάσαραϊ και την Χάποελ Ιερουσαλήμ, βρήκε την ευκαιρία να δει τον γιο του Ταμίρ, αλλά τις κόρες του Σάνι, Άντι και Έλα.

Ο Ταμίρ αγωνίζεται στην Χάποελ Ιερουσαλήμ και ήταν μια καλή ευκαιρία να μαζευτεί όλη η  οικογένεια του τεχνικού του Ολυμπιακού στην Κρητική πόλη.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram από το “αντάμωμα” του Ισραηλοαμερικανού προπονητή με τον γιο του.

Χωρίς Παπανικολάου στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Exit mobile version