ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Απρόοπτο με Παπαπέτρου, εκτός αποστολής με Προμηθέα

Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός σήμερα (13/05, 17:00) στο ΣΕΦ για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Ο 24χρονος φόργουορντ δεν είχε παίξει στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής την Τετάρτη (09/05) κόντρα στον Φάρο στη Λάρισα για λόγους ξεκούρασης, όμως αναμενόταν στο σημερινό παιχνίδι να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς....

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός σήμερα (13/05, 17:00) στο ΣΕΦ για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο 24χρονος φόργουορντ δεν είχε παίξει στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής την Τετάρτη (09/05) κόντρα στον Φάρο στη Λάρισα για λόγους ξεκούρασης, όμως αναμενόταν στο σημερινό παιχνίδι να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Όμως, προέκυψε το Σάββατο (12/05) ένα πρόβλημα στο δόντι του διεθνή άσου των «ερυθρολεύκων» και υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση, γεγονός που θα τον αφήσει εκτός παρκέ.

Στη δωδεκάδα θα παραμείνει ο Ανδρέας Τσουμάνης, ο οποίος θα έχει για δεύτερη φορά την ευκαιρία να κάνει την εμφάνισή του με την ανδρική ομάδα των Πειραιωτών.

Exit mobile version