ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Χωρίς Παπανικολάου στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Άσχημα τα νέα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος  δε θα έχει στη διάθεση του τον Κώστα Παπανικολάου, καθώς  η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει οστικό οίδημα στην κοτύλη του αριστερού του ισχίου και θα μείνει εκτός δράσης δύο βδομάδες. Για τον λόγο αυτό μάλιστα ο Παπανικολάου αποκλείστηκε από την αποστολή που ταξίδεψε στο...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Άσχημα τα νέα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος  δε θα έχει στη διάθεση του τον Κώστα Παπανικολάου, καθώς  η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει οστικό οίδημα στην κοτύλη του αριστερού του ισχίου και θα μείνει εκτός δράσης δύο βδομάδες.

Για τον λόγο αυτό μάλιστα ο Παπανικολάου αποκλείστηκε από την αποστολή που ταξίδεψε στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο  “3ο International Basketball Tournament Crete” το τριήμερο 21-23 Σεπτεμβρίου μαζί με την Ούνικς Καζάν, την Γαλατάσαραϊ και την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο Παπανικολάου δεν είχε πάρει μέρος στις προπονήσεις του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες λόγω ενοχλήσεων, με την διάγνωση να επιβεβαιώνει ότι είχε αρκετά σοβαρό πρόβλημα.

Exit mobile version