ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ερντογάν: Έσταξε «μέλι» για τον Χάρισον

Ο προπονητής της Γαλατασαράι, Ερτογκούλ Ερντογάν, αποθέωσε τον τέως παίκτη του, Άαρον Χάρισον και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό. Ο Ερτογκούλ Ερντογάν έβγαλε το καπέλο στον Άαρον Χάρισον. Ο προπονητής της Γαλατασαράι, αποθέωσε τον τέως παίκτη του στην τουρκική ομάδα, Άαρον Χάρισον και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο του σύλλογο, τον Ολυμπιακό. Ο...

Ολυμπιακός: Πήρε κεφάλι στη κούρσα ο Ααρον Χάρισον- Ερντογάν
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο προπονητής της Γαλατασαράι, Ερτογκούλ Ερντογάν, αποθέωσε τον τέως παίκτη του, Άαρον Χάρισον και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό.

Ο Ερτογκούλ Ερντογάν έβγαλε το καπέλο στον Άαρον Χάρισον. Ο προπονητής της Γαλατασαράι, αποθέωσε τον τέως παίκτη του στην τουρκική ομάδα, Άαρον Χάρισον και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο του σύλλογο, τον Ολυμπιακό.

Ο Τούρκος κόουτς που έδειξε ξεκάθαρα την εκτίμηση που τρέφει στο νέο παίκτη των ερυθρολεύκων ευχαρίστησε αρχικά τον Χάρισον. Ο Ερτογκούλ Ερντογάν απέδειξε ότι δεν το κρατάει μανιάτικο στον Αμερικανό, που δεν έμεινε στην ομάδα.

Το συμβόλαιό του πάντως, είχε λήξει άλλωστε και μπορούσε να πάει όπου θέλει και φυσικά όταν ο Ολυμπιακός του έκανε πρόταση είπε αμέσως το «ναι».

Ο προπονητής της Γαλατασαράι τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος που βλέπει άλλο έναν παίκτη της ομάδα να πηγαίνει στην Euroleague, ενώ επισήμανε ότι είναι ενθουσιασμένος που κοουτσάρισα τον Αμερικανό τις τελευταίες 2 σεζόν.

Μέσα σε όλα δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Χάρισον καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο προπονητής της Γαλατασαράι έγραψε σε ποστ που έκανε για τονΆαρον Χάρισον στο twitter: «Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις Άαρον Χάρισον. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω άλλο έναν παίκτη της Γαλατασαράι να πηγαίνει στην Euroleague. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό. Είμαι ενθουσιασμένος που σε κοουτσάρισα τις τελευταίες 2 σεζόν».

Exit mobile version