ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Έτοιμος ο Σπανούλης, αμφίβολος ο Πρίντεζης εν όψει Μάλαγα

Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Βασίλης Σπανούλης την ερχόμενη Παρασκευή (30/3) στην Ισπανία, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Μάλαγα, για την προτελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Αντίθετα παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», που δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Κόροιβο, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης και εκτός απροόπτου θα ακολουθήσει κανονικά την...
Έτοιμος ο Σπανούλης, αμφίβολος ο Πρίντεζης εν όψει Μάλαγα

Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Βασίλης Σπανούλης την ερχόμενη Παρασκευή (30/3) στην Ισπανία, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Μάλαγα, για την προτελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Αντίθετα παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», που δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Κόροιβο, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης και εκτός απροόπτου θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή.

Αντίθετα, ο Γιώργος Πρίντεζης συνεχίζει να είναι είναι ανέτοιμος και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Δεδομένα εκτός μάχης, λόγω του τραυματισμού στο γόνατο, είναι ο Κώστας Παπανικολάου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτοιμος ο Σπανούλης, αμφίβολος ο Πρίντεζης εν όψει Μάλαγα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.