ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Κόνιαρης: Τον θέλει η Ομπραντόιρο

Στην Ομπραντόιρο πιθανότατα θα ολοκληρώσει τη σεζόν ο Αντώνης Κόνιαρης καθώς οι Ισπανοί ενδιαφέρονται για την απόκτησή του με μορφή δανεισμού

Κόνιαρης
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και την Ομπραντόιρο ο Αντώνης Κόνιαρης. Η ισπανική ομάδα ενδιαφέρθηκε για τον γκαρντ του Ολυμπιακού, που «ψάχνεται» να βρει ομάδα ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής. Καθώς στους Πειραιώτες δεν έχει.

Πρόσφατα μάλιστα ο Κόνιαρης ήταν έτοιμος να «κλείσει» στην Χάποελ Χολόν όπου βρίσκεται ο Στέφανος Δέδας, αλλά την τελευταία στιγμή δεν προχώρησε η υπόθεση.  O 23χρονος γκαρντ έχει αγωνιστεί φέτος μόλις ένα πεντάλεπτο στον αγώνα με την Μπασκόνια όπου ο Ολυμπιακός είχε πολλές απουσίες. Είναι απόλυτα λογικό να θέλει να βρει μια ομάδα στην οποία θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Την περίοδο 2019-2020 ο Κόνιαρης είχε 24 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, τις 13 μάλιστα στην πρώτη πεντάδα. Είχε μέσο όρο συμμετοχής 13’22’’ και ρεκόρ του ήταν τα 26’32’’ κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου.

Η Ομπραντόιρο βρίσκεται στην 13η θέση του πρωταθλήματος Ισπανίας με ρεκόρ 6-10. Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι η σταθερότητα που έχει στον πάγκο της καθώς από το 2010 ο Μόντσο Φερνάντεζ παραμένει ακλόνητος στη θέση του.

Φυσικά αν ολοκληρωθεί η μετακίνηση, ο Κόνιαρης θα πάει ως δανεικός στην ισπανική ομάδα.

Exit mobile version