ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Μάρτιν: «Έχουμε πολλά να δουλέψουμε ακόμη»

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Βιλερμπάν στο τουρνουά της Euroleague και ο Χασάν Μάρτιν  σχολίασε την εμφάνιση των «ερυθρόλευκων». Ο Χασάν Μάρτιν, σχολίασε: «Ήταν το πρώτο μας ‘σκληρό’ παιχνίδι. Προφανώς έχουμε πολλά να δουλέψουμε ακόμη και σε επίθεση και σε άμυνα. Εξακολουθούμε να ‘χτίζουμε’ την ομάδα. Είναι μια μακρά σεζόν και χρειαζόμαστε ακόμη...

Ολυμπιακός- Μάρτιν
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Βιλερμπάν στο τουρνουά της Euroleague και ο Χασάν Μάρτιν  σχολίασε την εμφάνιση των «ερυθρόλευκων».

Ο Χασάν Μάρτιν, σχολίασε: «Ήταν το πρώτο μας ‘σκληρό’ παιχνίδι. Προφανώς έχουμε πολλά να δουλέψουμε ακόμη και σε επίθεση και σε άμυνα. Εξακολουθούμε να ‘χτίζουμε’ την ομάδα. Είναι μια μακρά σεζόν και χρειαζόμαστε ακόμη πολλή δουλειά».

Από την πλευρά του ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, ΤιΤζέι Πάρκερ, δήλωσε: «Πάνω από όλα είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια στην άμυνα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Στην επίθεση βασικό μας στόχος είναι να κυκλοφορούμε σωστά την μπάλα και να την ‘μοιράζουμε’ και τα παιδιά το έκαναν αυτό απόψε».

Exit mobile version