ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Μιλουτίνοφ: Απέναντι στην ομάδα που τον εκτόξευσε

O Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι έτοιμος να τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ομάδα που τον εκτόξευσε και τον έβαλε στο υψηλότερο επίπεδο.

ΤΣΣΚΑ- Μιλουτίνοφ: Απέναντι στην ομάδα που τον εκτόξευσε
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μετά από μια πενταετία στο λιμάνι και με 135 αγώνες- 1053 πόντους- 750 ριμπάουντ και 93 τάπες, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ άλλαξε πόλη, χώρα, ομάδα και στόχους.

Λίγες μέρες πριν κλείσει τα 26 του χρόνια, πιο ώριμος από ποτέ και κυρίαρχος σέντερ στην Euroleague, ο Σέρβος σέντερ θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα χάρη στην οποία ανέβασε τις μετοχές του στο μπασκετικό χρηματιστήριο.

Ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2015, σε ηλικία 21 ετών. Ως ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος παίκτης, με μεγάλη προοπτική εξέλιξης. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε 200 χιλιάδες δολάρια στην Παρτιζάν για να τον κάνει δικό του. Λίγα χρόνια μετά ο Σέρβος σέντερ είχε μπει για τα καλά στην ελίτ της Euroleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Θέλει χαρακτήρα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Το 2017 ο Ολυμπιακός έκανε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του με τον Μιλουτίνοφ και μάλιστα έκανε και μια αύξηση στο buyout του για NBA, που ήταν λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.

Το 2019 η ΤΣΣΚΑ έκανε επαφές με τον Ολυμπιακό προκειμένου να αποκτήσει τον Σέρβο, δίνοντας μάλιστα και πολλά χρήματα στην ελληνική ομάδα για να τον αποδεσμεύσει.

Ο παίκτης, όμως, δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό… Τελικά το καλοκαίρι του 2020, με αποδοχές που προσεγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ετησίως, ελεύθερος πιά, έγινε παίκτης της ΤΣΣΚΑ.

Exit mobile version