ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Μιλουτίνοφ: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος σύλλογος, αλλά είναι ο αγαπημένος μου»

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στον κόσμο του Ολυμπιακού, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μετά από πέντε γεμάτα χρόνια στον Πειραιά, ο Σέρβος σέντερ μετακομίζει στη Ρωσία, για να φορέσει τη φανέλα της πρωταθλήτριας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωσε τον Μιλουτίνοφ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας Μάλιστα, ήταν αρκετά συγκινημένος...

Μιλουτίνοφ: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος σύλλογος, αλλά είναι ο αγαπημένος μου»
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στον κόσμο του Ολυμπιακού, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μετά από πέντε γεμάτα χρόνια στον Πειραιά, ο Σέρβος σέντερ μετακομίζει στη Ρωσία, για να φορέσει τη φανέλα της πρωταθλήτριας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωσε τον Μιλουτίνοφ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μάλιστα, ήταν αρκετά συγκινημένος όπως φαίνεται και από τον τρόπο γραφής του, τονίζοντας μάλιστα, ότι αυτό δεν είναι το τέλος με τον Ολυμπιακό.

«Ο Πειραιάς δεν είναι το μοναδικό λιμάνι, αλλά για μένα είναι το ασφαλέστερο… Η Αθηνά δεν είναι η μόνη πόλη, αλλά για μένα είναι η πιο όμορφη… Ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος σύλλογος, αλλά  είναι ο αγαπημένος μου … Ωρίμασα μαζί σας… Ερωτεύτηκα εδώ… Δεν είναι το τέλος … δεν είναι το τέλος», έγραψε ο Μιλουτίνοφ.

Exit mobile version