ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ένις»

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportando ο Ολυμπιακός φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τάιλερ Ένις. Επίσης και η Μπασκόνια ρίχνει ματιές για την περίπτωση του πρώην παίκτη της Φενέρμπαχτσε. Την περασμένη σεζόν ο 26άχρονος γκαρντ (1.91μ.) είχε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο και τον Ιούλιο του 2019 αποδεσμεύτηκε από την τουρκική ομάδα. Ο...

Τάιλερ Ένις- Ολυμπιακός
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportando ο Ολυμπιακός φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τάιλερ Ένις. Επίσης και η Μπασκόνια ρίχνει ματιές για την περίπτωση του πρώην παίκτη της Φενέρμπαχτσε.

Την περασμένη σεζόν ο 26άχρονος γκαρντ (1.91μ.) είχε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο και τον Ιούλιο του 2019 αποδεσμεύτηκε από την τουρκική ομάδα.

Ο Ένις τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στην θυγατρική ομάδα των Τορόντο Ράπτορς στην G- League και έχει κατά μέσο όρο 16.8 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 7.1 ασίστ ανά παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου (είναι η καταληκτική ημερομηνία) μπορεί να κάνει μεταγραφή στην Euroleague.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version