ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Οι Ποκουσέφσκι και Τσουμάνης στις προπονήσεις του Ολυμπιακού

Το ρόστερ είναι… αδειανό. Αλλά δεν είναι μόνο η ανάγκη να συμπληρώνεται (τουλάχιστον) μία δεκάδα, προκειμένου να διεξάγεται ομαλά η προπόνηση. Η απόφαση του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού αφορά και στο κέρδος εμπειριών. Κάπως έτσι, η μετάβαση από το εφηβικό επίπεδο στο ανδρικό θα γίνει πιο γοργή για τον 16χρονο Αλεξέι Ποκουσέφσκι (γκαρντ, 2.11) και...
Οι Ποκουσέφσκι και Τσουμάνης στις προπονήσεις του Ολυμπιακού

Το ρόστερ είναι… αδειανό. Αλλά δεν είναι μόνο η ανάγκη να συμπληρώνεται (τουλάχιστον) μία δεκάδα, προκειμένου να διεξάγεται ομαλά η προπόνηση. Η απόφαση του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού αφορά και στο κέρδος εμπειριών.

Κάπως έτσι, η μετάβαση από το εφηβικό επίπεδο στο ανδρικό θα γίνει πιο γοργή για τον 16χρονο Αλεξέι Ποκουσέφσκι (γκαρντ, 2.11) και τον 17χρονο Ανδρέας Τσουμάνης (φόργουορντ, 2.02).

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παρουσία των δύο πρωταθλητών με την εφηβική ομάδα στις προπονήσεις της ομάδας, όπου θα πλαισιώσουν τον συμπαίκτη τους, Νίκο Αρσενόπουλο.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.