ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός – Αγγελόπουλοι: «Ταύτιση απόψεων με Λιόλιο – Νέος αέρας στην ΕΟΚ»

Απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνάντηση με τον Βαγγέλη Λιόλιο οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.
Ολυμπιακός – Αγγελόπουλοι: «Ταύτιση απόψεων με Λιόλιο – Νέος αέρας στην ΕΟΚ»

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν τ μεσημέρι της Τετάρτης συνάντηση στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο.

H συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε σε πολύ καλό κλίμα  και όπως παραδέχτηκαν οι ισχυροί άνδρες των «ερυθρόλευκων» δε θα κάνουν 10 χρόνια να ξαναβρεθούν στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έδωσε το στίγμα του μετά τη συνάντηση, τονίζοντας πως την ΕΟΚ, πλέον ενδιαφέρει η ενότητα στο μπάσκετ.

Από την πλευρά τους, οι πρόεδροι των Πειραιωτών φάνηκαν ικανοποιημένοι από τη συνάντηση τους.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε:

«Είχαμε μία συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για όλα τα θέματα, για κάποια πράγματα του παρελθόντος αλλά κυρίως για το μέλλον και το πως μπορεί να γίνει καλύτερη η συνεργασία του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία. Μιλήσαμε και για θέματα Εθνικής, για θέματα μπάσκετ γενικά. Ο τρόπος σκέψης του κ. Λιόλιου είναι δομημένος, έχει όραμα και πλάνο. Φεύγω πολύ θετικά από τη σημερινή συνάντηση. Θα ερχόμαστε νωρίτερα, πιο συχνά σε καλό πνεύμα δεν θα κάνουμε 10 χρόνια να ξαναέρθουμε».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσθεσε:

«Ήρθαμε να συγχαρούμε τον πρόεδρο και να ευχηθούμε καλή επιτυχία. Νομίζω οι ιδέες του είναι πολύ καλές και πρωτοποριακές. Υπάρχει συν-αντίληψη σε πολλά θέματα και ταύτιση απόψεων. Είναι μία νέα αρχή για το ελληνικό μπάσκετ. Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει έγινε μετά από πολλά χρόνια. Είναι αλήθεια ότι είχαμε να έρθουμε πολλά χρόνια, τους λόγους τους γνωρίζετε, υπάρχει νέο κλίμα και αέρας μαζί και αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ όχι μόνο του Ολυμπιακού».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Αγγελόπουλοι: «Ταύτιση απόψεων με Λιόλιο – Νέος αέρας στην ΕΟΚ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.