ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Χωρίς προβλήματα η προπόνηση

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του την «διαβολοεμδομάδα» στην Euroleague που κύλησε εξαιρετικά για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς… Μπάγερν και προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τους Γερμανούς στο Μόναχο για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague (23/10, 21:30). Η ομάδα του Πειραιά είναι πλήρης και ο Έλληνας τεχνικός έχει καθαρό...

Ολυμπιακός- Euroleague
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του την «διαβολοεμδομάδα» στην Euroleague που κύλησε εξαιρετικά για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς… Μπάγερν και προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τους Γερμανούς στο Μόναχο για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague (23/10, 21:30).

Η ομάδα του Πειραιά είναι πλήρης και ο Έλληνας τεχνικός έχει καθαρό το απουσιολόγιό του. Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στην ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, η οποία μετράει μόλις μια ήττα και αυτή ήταν στην έδρα της από την Αρμάνι Μιλάνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» για πρώτη φορά θα μπουν σε αεροπλάνο για τη φετινή σεζόν κι αυτό γιατί το μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι που είχαν δώσει τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ήταν το νικηφόρο πέρασμα από το ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Exit mobile version