ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Διπλή προπόνηση χωρίς Βεζένκοφ

Ο Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση του Μπλατ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του για τον αγώνα της Παρασκευής με την Βαλένθια (11/10 21:30) στο ΣΕΦ.  Με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα της Παρασκευής με την Βαλένθια για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague. Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν...

Ολυμπιακός:
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση του Μπλατ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του για τον αγώνα της Παρασκευής με την Βαλένθια (11/10 21:30) στο ΣΕΦ. 

Με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα της Παρασκευής με την Βαλένθια για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν είχε στη διάθεση του τον Σάσα Βεζένκοφ ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία. Ο Βούλγαρος είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον γιατρό που του έκανε την επέμβαση και αύριο (8/10) θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στους Ισπανούς ο Κεμζούρα θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου και ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αναζήτηση του νέου του προπονητή, με Ισπανικά ΜΜΕ να στέλνουν τον Τσάβι Πασκουάλ στους “ερυθρόλευκους”.

 

 

Exit mobile version