ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Εκτός Σλούκας και Ζαν Σαρλ

Εκτός δράσης έμεινε ο Κώστας Σλούκας και προστέθηκε στο απουσιολόγιο δίπλα στο όνομα του Λιβιό Ζαν Σαρλ που είναι εκτός εδώ και μέρες

Σλούκας
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Κώστας Σλούκας και ο Λιβιό Ζαν Σαρλ έμειναν εκτός από το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, στην προπόνηση της Κυριακής (11/10).

Ο Σλούκας, ως γνωστόν, είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Παρασκευής (9/10) με τον Παναθηναϊκό. Είχε χτυπήσει το γόνατό του μετά από σύγκρουση με τον Ζακ Όγκαστ. Παρόλ’ αυτά επέστρεψε κι αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Απομένει να δούμε την Δευτέρα (12/10) αν θα καταφέρει να μπει στο πρόγραμμα ώστε να είναι παρών στη διαβολοβδομάδα του Ολυμπιακού. Το θετικό είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν  έχει ταξίδι μπροστά του καθώς την Τετάρτη (14/10) θα φιλοξενήσει στο ΣΕΦ την Μακάμπι και την Παρασκευή (16/10) την Αρμάνι Μιλάνο.

Σε ό,τι αφορά στον Ζαν Σαρλ ήταν και πάλι εκτός. Ο Γάλλος δεν αγωνίστηκε ούτε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τραυματίστηκε στην πρεμιέρα, στο ΣΕΦ, κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Σλούκας θα είναι παρών στον αγώνα της Τετάρτης (14/10) με την Μακάμπι ενώ για τον Γάλλο γίνεται προσπάθεια μήπως και προλάβει την αναμέτρηση της Παρασκευής (16/10) με την Αρμάνι Μιλάνο.

Exit mobile version