ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Γουόκαπ και Φολ πιάνουν λιμάνι

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία τόσο του Τόμας Γουόκαπ όσο και του Μουσταφά Φολ στον Ολυμπιακό. Είναι ήδη γνωστό ο Γουόκαπ έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 2 + 1 ετών. Θα είναι ο παίκτης που θα πλαισιώσει τον Κώστα Σλούκα στην περιφέρεια ενώ ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για ακόμα ένα παίκτη. Ο οποίος θα...

Ολυμπιακός- Γουόκαπ- Φολ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία τόσο του Τόμας Γουόκαπ όσο και του Μουσταφά Φολ στον Ολυμπιακό.

Είναι ήδη γνωστό ο Γουόκαπ έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 2 + 1 ετών. Θα είναι ο παίκτης που θα πλαισιώσει τον Κώστα Σλούκα στην περιφέρεια ενώ ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για ακόμα ένα παίκτη. Ο οποίος θα αγωνίζεται περισσότερο στη θέση 2 και θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Βεβαίως είναι ήδη γνωστό ότι ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο στόχαστρο τον Τάισον Κάρτερ με τη λογική της επένδυσης καθώς ο Αμερικανός έκανε τρομερή χρόνια με το Λαύριο. Και έδειξε ότι είναι μία αξιοπρόσεκτη περίπτωση αφού έχει προοπτική να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο. Όπως έχουμε αναφέρει είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί ο Κάρτερ ακόμα και σαν έβδομος ξένος. Ανάλογα βέβαια με το αν ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην Βasket League.

Απ εκεί και πέρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σχεδόν τελειωμένη είναι και η περίπτωση του Μουσταφά Φολ. Ο Γάλλος έχει ακόμα υποχρεώσεις με την Βιλερμπάν αλλά όταν αυτές ολοκληρωθούν θα προχωρήσει και η υπόθεση ένταξής του στον Ολυμπιακό.

Υπάρχει και η προοπτική του Μιχάλη Λούντζη ο οποίος θα ενισχύσει την περιφέρεια και τον ελληνικό κορμό ταυτόχρονα.

Και βέβαια οι εκκρεμότητες με τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Ολυμπιακός συμπληρώνει σιγά-σιγά το παζλ στο ρόστερ του σε μία γενικότερη προσπάθεια να εμφανιστεί περισσότερο ανταγωνιστικός κατά τη νέα σεζόν.

 

Exit mobile version