ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Μαζικές… αφίξεις την Πέμπτη

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας σεζόν και την Πέμπτη (6/8) θα αφιχθούν στην Ελλάδα πέντε ξένοι παίκτες του.  Ο Ολυμπιακός αύριο θα υποδεχθεί στην Ελλάδα του Σακίλ ΜακΚίσικ, Τσαρλς Τζένκινς, Άαρον Χάρισον, Οκτάβιους Έλις και Χασάν Μάρτιν. Στην Αθήνα από την αρχή του μήνα βρίσκεται ο Ζαν...

Οκτάβιους Έλις- Ολυμπιακός
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας σεζόν και την Πέμπτη (6/8) θα αφιχθούν στην Ελλάδα πέντε ξένοι παίκτες του. 

Ο Ολυμπιακός αύριο θα υποδεχθεί στην Ελλάδα του Σακίλ ΜακΚίσικ, Τσαρλς Τζένκινς, Άαρον Χάρισον, Οκτάβιους Έλις και Χασάν Μάρτιν.

Στην Αθήνα από την αρχή του μήνα βρίσκεται ο Ζαν Σαρλ, ο οποίος σήμερα παρέλαβε και το νέο του αυτοκίνητο (Kia Sportage) από τον Eπίσημο Xορηγό μας, την FMS! Πιο συγκεκριμένα, το κλειδί παρέδωσε στον Γάλλο φόργουορντ της ομάδας μας ο ιδιοκτήτης της εταιρείας,  κ. Παύλος Αλεξανδρής.

Η FMS, με την οποία συνεργαζόμαστε για 8η συνεχόμενη χρονιά, είναι επίσημος διανομέας της Fiat, Fiat Professional, Hyundai και KIA.

Exit mobile version