ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Μοναδική απουσία ο Ζαν Σαρλ

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.  Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (9/10, 21:00) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε μόνο τον Λιβιό Ζαν Σαρλ να λείπει από τη σημερινή προπόνηση (6/10). Ο...

Ολυμπιακός
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague. 

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (9/10, 21:00) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε μόνο τον Λιβιό Ζαν Σαρλ να λείπει από τη σημερινή προπόνηση (6/10).

Ο Ζαν Σαρλ από το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις Κάουνας υπέστη θλάση στον υποκνημίδιο του αριστερού του ποδιού και έτσι έχει τεθεί νοκ άουτ για το «αιώνιο» ντέρμπι.

Ο Γάλλος πολύ δύσκολα θα καταφέρει να είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπατζώκα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα αγωνιστεί.

Όπως και να έχει τις επόμενες μέρες η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Τέλος, αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα των τεστ για Covid-19 που υποβλήθηκαν σήμερα (06/10) τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Exit mobile version