Ντόρσεϊ- Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό του και σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθεί όταν πια θα έρθει η ώρα για να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό του και σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθεί όταν πια θα έρθει η ώρα για να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Από τις 9 Απριλίου ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και παρά τα σενάρια που ακούγονται οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως δύσκολα θα μπορέσουν να προχωρήσουν κάτι από τώρα. Και είναι απόλυτα λογικό. Δεν υπάρχει παίκτης (τουλάχιστον απ’ αυτούς που θεωρούνται «πρώτης γραμμής») που θα πάει να κλείσει από Απρίλιο ή Μάιο. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σκέψεις ή έστω ένα προσχέδιο. Όμως ακόμα όλα είναι πρόωρα και σίγουρα δεν αποκλείεται στην πορεία να διαφοροποιηθούν.

Ένα από τα ζητήματα είναι η ενίσχυση του ελληνικού κορμού. Κι επάνω σ’ αυτό θέλουν να δουλέψουν οι «ερυθρόλευκοι» ενόψει της νέας σεζόν. Δεν είναι μυστικό ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού. Εφόσον αποδεσμευτεί από την Μακάμπι τότε οι Πειραιώτες θα κάνουν την κίνησή τους καθώς θέλουν να τον φέρουν στο λιμάνι. Θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη που μάλιστα δε θα πιάσει θέση ξένου (σε περίπτωση επιστροφής του Ολυμπιακού στην Basket League).

Απ’ εκεί και πέρα όμως οι Πειραιώτες θέλουν να προσθέσουν και κάποια εργαλεία. Παίκτες- ρολίστες που θα προσθέσουν βάθος αλλά και ποιότητα στην ομάδα. Η περίπτωση του Βασίλη Μουράτου, που έχει κάνει εκπληκτικό πρωτάθλημα φέτος, δεν περνά απαρατήρητη προκειμένου να δοθεί βάθος στο ρόστερ. Το ίδιο ισχύει και για τον Μιχάλη Λούντζη, που επίσης είναι σημαντικό γρανάζι στον Προμηθέα. Και οι δύο παίκτες έχουν κερδίσει και κλήση στην Εθνική ομάδα για τα «παράθυρα» όπως και ακόμα ένας παίκτης που βρίσκεται στα υπόψη: Ο Βασίλης Καββαδάς. Είναι μια περίπτωση που εξετάζεται ως τρίτος ψηλός σε περίπτωση κατά την οποία δε συνεχίσει στην ομάδα ο Κώστας Κουφός. Για τον οποίο σας έχουμε αναφέρει ότι βρίσκεται στα υπόψη αλλά με συγκεκριμένο ρόλο και χρήματα