ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Συνέχεια προετοιμασίας, εκτός ο Λούντζης (Pics)

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο φιλικό ματς της σεζόν, κόντρα στην Ρίλσκι και στη συνέχεια η αποστολή θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στο Πράβετς της Βουλγαρίας αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα.
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στο Πράβετς της Βουλγαρίας αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα.

Λίγο πριν το πρώτο φιλικό που θα δώσει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ρίλσκι (Κυριακή 29/8), ο κόουτς της ομάδας έχει ακόμα ένα πρόβλημα. Όχι σοβαρό πάντως. Ο Μιχάλης Λούντζης είναι εκτός καθώς υπέστη μυϊκό σπασμό στον οπίσθιο μηριαίο. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία αλλά φυσικά είναι εκτός προπόνησης. Και δεν θα αγωνιστεί ούτε στο φιλικό.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός προπονήσεων παραμένει ο Χασάν Μάρτιν που ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα δει τους παίκτες του στο τεστ με την Ρίλσκι. Που περισσότερο θα βοηθήσει στο να ξεμουδιάσουν και ν’ αλλάξουν παραστάσεις στην προπόνηση.

Πάντως ο κόουτς του Ολυμπιακού είναι πολύ ευχαριστημένος με όσα βλέπει στην προετοιμασία στο Πράβετς. Και από την προσπάθεια των παικτών του που ανεβάζει την ποιότητα της δουλειάς.

Μπορείτε, στο post της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Facebook, να δείτε φωτογραφίες από την προετοιμασία

Exit mobile version