ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός Β’: Παίρνει Μελισσαράτο

Ο Ολυμπιακός Β’ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Πέτρου Μελισσαράτου, ο οποίος θα ενισχύσει την αναπτυξιακή ομάδα του Πειραιά στην Α2 ανδρών.  Νωρίτερα σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Μελισσαράτος αποχωρεί από τη Λάρισα μιας και ο χρόνος συμμετοχής του είναι περιορισμένος στους Λαρισαίους. Ο 26χρονος σέντερ είναι μια ποιοτική λύση για την αναπτυξιακή ομάδα...

Ολυμπιακός Β'- Μελισσαράτος
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός Β’ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Πέτρου Μελισσαράτου, ο οποίος θα ενισχύσει την αναπτυξιακή ομάδα του Πειραιά στην Α2 ανδρών. 

Νωρίτερα σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Μελισσαράτος αποχωρεί από τη Λάρισα μιας και ο χρόνος συμμετοχής του είναι περιορισμένος στους Λαρισαίους.

Ο 26χρονος σέντερ είναι μια ποιοτική λύση για την αναπτυξιακή ομάδα των “ερυθρόλευκων” που σε λίγες μέρες ρίχνεται στη μάχη της απαιτητικής Α2 και η ενίσχυση ειδικά μετά τον αποκλεισμό από το Ανατολία ήταν μονόδρομος.

Ο Ολυμπιακός Β’ να υπενθυμίσουμε ότι ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην Α2 ανδρών έχοντας – 6 βαθμούς.  Ο Μελισσαράτος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Καστοριά, πριν υπογράψει το καλοκαίρι στον Ερμή Αγιάς, ο οποίος τελικά πήρα wild card και αγωνίζεται φέτος στην Basket League.

 

Exit mobile version