ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Ξεμούδιασμα στο ΣΕΦ, εκτός ο Μάρτιν

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το Τελ Αβίβ με το πολύτιμο «διπλό» κόντρα στην Μακάμπι και επειδή δεν υπάρχουν ρεπό σε διαβολοεβδομάδες οι παίκτες βρέθηκαν στο ΣΕΦ.  Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε σήμερα (13/1) σε χαλαρούς ρυθμούς και το πρόγραμμα ακολούθησε και ο Άαρον Χάρισον. Ωστόσο ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα...

Ολυμπιακός Κι όμως, ο Χασάν Μάρτιν έκανε και δεύτερο χειρουργείο, μέσα στο Μάιο, χωρίς όμως να ενημερώσει τον Ολυμπιακό και πλέον μπαίνουν σκέψεις στην ομάδα.
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το Τελ Αβίβ με το πολύτιμο «διπλό» κόντρα στην Μακάμπι και επειδή δεν υπάρχουν ρεπό σε διαβολοεβδομάδες οι παίκτες βρέθηκαν στο ΣΕΦ. 

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε σήμερα (13/1) σε χαλαρούς ρυθμούς και το πρόγραμμα ακολούθησε και ο Άαρον Χάρισον. Ωστόσο ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την αναμέτρηση με την Βιλερμπάν (15/1, 21:30).

Ο Χασάν Μάρτιν δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα και έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης (ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και πριν την αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Τέλος ο Κώστας Παπανικολάου εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπείες.

Exit mobile version