ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Παπανικολάου: «Είμαι ευγνώμων για όλα» (pic)

Ο Κώστας Παπανικολάου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.  Παράλληλα ο Κώστας Παπανικολάου για ακόμη μια φορά ευχαρίστησε τους προέδρους του Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση...

Euroleague: Ο Παπανικολάου υποψήφιος για την ομάδα της 10ετίας (vid)
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Κώστας Παπανικολάου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. 

Παράλληλα ο Κώστας Παπανικολάου για ακόμη μια φορά ευχαρίστησε τους προέδρους του Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό για ακόμα τρία χρόνια! Αυτά τα επόμενα χρόνια ευελπιστώ θα μας φέρουν ακόμα περισσότερες συναρπαστικές στιγμές και θα δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο που μου έκαναν αυτή την σπουδαία τιμή και πίστεψαν σε εμένα. Είναι στο πλευρό μου σχεδόν σε όλη μου την επαγγελματική καριέρα.

Το να υπογράφω συμβόλαιο πριν λήξει το προηγούμενο δεν είναι κάτι που γίνεται συχνά και αυτό κάνει τη στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή.

Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Γιώργο Μπαρτζώκα, επειδή για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να είναι και επιθυμία του προπονητή επίσης.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους του οπαδούς για τα αμέτρητα ενθαρρυντικά μηνύματα με ευχές και υποστήριξη. Πραγματικά είμαι ευγνώμων για όλα τα παραπάνω!»

 

Exit mobile version