ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Παπανικολάου: «Παίξαμε και για τους απόντες»

Ο Κώστας Παπανικολάου μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο flash interview για την σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού και όπως τόνισε η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα και σπουδαία νοοτροπία. Αναλυτικά όσα είπε ο Παπανικολάου: «Μεγάλη νίκη για εμάς κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Όλοι έδωσαν ψυχή για το παιχνίδι αυτό. Παίξαμε και για τους απόντες,...

Παπανικολάου- Ολυμπιακός
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Κώστας Παπανικολάου μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο flash interview για την σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού και όπως τόνισε η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα και σπουδαία νοοτροπία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπανικολάου: «Μεγάλη νίκη για εμάς κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Όλοι έδωσαν ψυχή για το παιχνίδι αυτό. Παίξαμε και για τους απόντες, Δείξαμε χαρακτήρα και σπουδαία νοοτροπία. Είχαμε επιθυμία να κερδίσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε ήταν ένα τρομερό παιχνίδι για εμάς».

Από την πλευρά του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είπε για τη μεγάλη νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ: «Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας φέτος. Πάιξαμε με μεγάλη ενέργεια, παίξαμε ο ένας για τον άλλο. Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι η νίκη».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version