ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Το παλεύει για Μπάικς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στον Ντουάιτ Μπάικς, του οποίου η περίπτωση ενδιαφέρει έντονα τους «ερυθρόλευκους».  Ο 30άχρονος γκαρντ έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας φαίνεται να βλέπει με… καλό μάτι την περίπτωση του.  Άλλωστε από το 2013 ο Μπάικς είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του προπονητή του Ολυμπιακού, ωστόσο το θέμα...

Ολυμπιακός- Μπάικς
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στον Ντουάιτ Μπάικς, του οποίου η περίπτωση ενδιαφέρει έντονα τους «ερυθρόλευκους». 

Ο 30άχρονος γκαρντ έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας φαίνεται να βλέπει με… καλό μάτι την περίπτωση του.  Άλλωστε από το 2013 ο Μπάικς είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του προπονητή του Ολυμπιακού, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε και τότε ο παίκτης πήγε στην Βαλένθια.

Διαβάστε επίσης- Ολυμπιακός: «Κλείδωσε» τον Λαρεντζάκη

Η περίπτωση του Μπάικ μόνο εύκολη δεν είναι. Ο Ολυμπιακός δεν έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, όμως το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» είναι έντονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός μέχρι τις 26/2 μπορεί να κάνει μεταγραφές, μιας και τότε ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος της Euroleague.

Επίσης για να κλείσει ο παίκτης πρέπει οι Σενζέν Λέοπαρντς πρέπει να τον αποδεσμεύσουν, αλλά και φυσικά να γίνει η άρση απαγόρευσης μεταγραφών από την Euroleague.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version