ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Βασίλης Σπανούλης: Το εκπληκτικό βίντεο, παράδειγμα θέλησης κι επιμονής του αρχηγού! (vid)

Το εξαιρετικό βίντεο το οποίο ανέβασε ο φυσιοθεραπευτής της Δημήτρης Σκορδής στο οποίο πρωταγωνιστής είναι ο Βασίλης Σπανούλης.

Ολυμπιακός- Βασίλης Σπανούλης
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι παράδειγμα για κάθε μπασκετομπλίστα και αθλητής γενικότερα, ειδικά όσον αφορά το θέληση και την πίστη για κατάκτηση της κορυφής.

Έτσι ο φυσιοθεραπευτής Δημήτρης Σκορδής, δημοσίευσε ένα εκπληκτικό βίντεο στο οποίο ο Σπανούλης είναι πρωταγωνιστής και το οποίο παραθέτει τις πιο έντονες στιγμές της αποκατάστασης του αρχηγού του Ολυμπιακού τους τελευταίους μήνες.

«Μήτσο, δύο είναι οι αγάπες μου. Η οικογένειά μου και το μπάσκετ. Θέλω να φύγω ΥΓΙΗΣ και ΝΙΚΗΤΗΣ από αυτό», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του ηγέτη των Πειραιωτών, που από την πρώτη στιγμή έδειξε πως σκεφτόταν μόνο ένα πράγμα, την επιστροφή στη δράση.

Μάλιστα πάνω σε αυτό ο Δημήτρης Σκορδής έγραψε: ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-Η Μεγάλη Επιστροφή

Στα 42 χρόνια επαγγελματικής πορείας, έζησα αξέχαστες στιγμές,μεγάλες χαρές και μεγάλες στεναχώριες. Συνεργάστηκα και συνεργάζομαι με εξαιρετικούς επιστήμονες. Απέκτησα εμπειρίες, διδάχθηκα τρόπους Αποκατάστασης. Αυτό όμως που έζησα με την αποκατάσταση του Βασίλη, ειλικρινά με ξεπέρασε.

Ο ίδιος ο τραυματισμός, ο χρόνος και οι συνθήκες που επικράτησαν μετά το χειρουργείο, με οδήγησαν σε πρωτόγνωρους δρόμους Αποκατάστασης! Από τη θέληση και την αγάπη για το Basket του Βασίλη πήρα δύναμη, ξαναγύρισα ακόμα και στα θρανία και ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ! Ο θεός Βασίλη να σου δώσει δύναμη να ολοκληρώσεις αυτό που Ονειρεύεσαι».

Exit mobile version