Ξένοι Ολυμπιακού

Ξένοι Ολυμπιακού: Η αποχώρηση του Ζακ ΛεΝτέι από τον Ολυμπιακό ήρθε να προστεθεί σε μία μακριά λίστα με παίκτες που φόρεσαν τα ερυθρόλευκα αλλά… λίγοι τους θυμούνται. Την τελευταία δεκαετία, μία περίοδο δηλαδή με πολλούς τίτλους αλλά και αρκετές αποτυχίες, έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού συνολικά 38 Αμερικανοί, μαζί με τους νατουραλιζέ Ματ Λοτζέσκι,...

Ξένοι Ολυμπιακού: Η αποχώρηση του Ζακ ΛεΝτέι από τον Ολυμπιακό ήρθε να προστεθεί σε μία μακριά λίστα με παίκτες που φόρεσαν τα ερυθρόλευκα αλλά… λίγοι τους θυμούνται.

Την τελευταία δεκαετία, μία περίοδο δηλαδή με πολλούς τίτλους αλλά και αρκετές αποτυχίες, έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού συνολικά 38 Αμερικανοί, μαζί με τους νατουραλιζέ Ματ Λοτζέσκι, Ντάνιελ Χάκετ και τον Καναδό Κάιλ Γουίλτζερ. Περίπου 4 ανά σεζόν. Χωρίς φυσικά να μετράμε τους κοινοτικούς που πέρασαν από το ΣΕΦ,

Από αυτές τις 38 περιπτώσεις παικτών μόνο οι εννέα (9) έμειναν και δεύτερη σεζόν στο Φάληρο ενώ μόνο τον Ματ Λοτζέσκι και τον Έισι Λο βρήκε και τρίτη σεζόν στην ομάδα!

Σε αυτά τα χρόνια υπήρξαν παίκτες που πραγματικά ήρθαν «άγνωστοι» και έφυγαν ακόμα πιο άγνωστοι. Όπως οι Λούκας και Χάουαρντ. Που ήταν, για να μην ξεχνιόμαστε, οι επιλογές του Ντούσαν Ίβκοβιτς πριν τραβήξει τα λαχεία του Έισι Λο και του Τζόε Ντόρσεϊ.

Παίκτες που είχαν όνομα στην Ευρώπη όπως ο Ντομινίκ Γουότερς ή ο Ντι Τζέι Στρόμπερι αλλά δεν έκαναν τη διαφορά. Παίκτες που δεν πρόλαβαν να δικαιολογήσουν το όνομά τους όπως ο Τζαμάριο Μουν ή του Χακίμ Γουόρικ.

Το Sportime.gr ξεχώρισε 15 τέτοιες περιπτώσεις παικτών, σας τις παρουσιάζει και σας ζητά να κάνετε και τις… δικές σας επιλογές!

Ξένοι Ολυμπιακού – Ψηφίστε τους… χειρότερους