ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται ο Κάτας

Σε λίγη ώρα αναμένεται να ανακοινώσει τον Όντεντ Κάτας η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αφού ο 47χρονος προπονητής βρίσκεται ήδη στην Αθήνα

Οντεντ Κάτας
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Όντεντ Κάτας ήδη βρίσκεται στην Αθήνα κι ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά. Σε λίγη ώρα κλείνει και τυπικά η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό αφού θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ.

Ο Κάτας θα κάνει μάλιστα την πρώτη του προπόνηση το απόγευμα της Πέμπτης (14/1) στο ΟΑΚΑ. Θα κοουτσάρει για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (15/1) στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την Πόλη αυθημερόν της αναμέτρησης.

Ο Ισραηλινός θα γίνει ο πρώτος ξένος που θα έχει διατελέσει παίκτης και προπονητής του Παναθηναϊκού. Μέχρι τώρα αυτό είχε συμβεί μόνο με Έλληνες, όπως; οι Πανταζόπουλος, Μήλας, Κουκόπουλος,  Κυρίτσης, Πολίτης, Κέφαλος, Ιορδανίδης, Πεδουλάκης, Αλβέρτης και Μανωλόπουλος. Επίσης θα είναι ο πρώτος Ισραηλινός προπονητής στην ιστορία της ομάδας, ανοίγοντας ένα ακόμα… κεφάλαιο πέρα απ’ εκείνο των Αμερικανών ή όσων προέρχονταν από την πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία. Συν φυσικά τον Ισπανό, Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Κάτας αποχαιρέτησε την Χάποελ Ιερουσαλήμ την Τετάρτη (13/1) που μάλιστα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του BCL.

 

Exit mobile version