ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Διαμαντίδης: Το κρίσιμο ραντεβού με Παναθηναϊκό

Μέσα στην ημέρα (Τετάρτη 18/6) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Δημήτρη Διαμαντίδη με θέμα συζήτησης, φυσικά, την επιστροφή του στην ομάδα. Ο Τάκης Τριαντόπουλος, ο οποίος μαζί με τον Μάνο Παπαδόπουλο έχουν αναλάβει να «τρέξουν» την ΚΑΕ μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κάνει την προσπάθειά του ώστε...

Διαμαντίδης
Διαμαντίδης
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μέσα στην ημέρα (Τετάρτη 18/6) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Δημήτρη Διαμαντίδη με θέμα συζήτησης, φυσικά, την επιστροφή του στην ομάδα.

Ο Τάκης Τριαντόπουλος, ο οποίος μαζί με τον Μάνο Παπαδόπουλο έχουν αναλάβει να «τρέξουν» την ΚΑΕ μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κάνει την προσπάθειά του ώστε ο αθλητής-σημαία της ομάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης να επιστρέψει στον σύλλογο, που λατρεύτηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαμαντίδης: Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό

Σε συνάντηση θα του προταθεί επίσημα η επιστροφή του στην ομάδα, με έναν ρόλο στις ακαδημίες αλλά πιθανώς και στην πρώτη ομάδα. Ο Διαμαντίδης φαίνεται πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει και να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του σε αυτή τη δύσκολη και μεταβατική περίοδο.

Exit mobile version