ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Φόστερ: Το μήνυμά του προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Ο Μάρκους Φόστερ μέσα από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε κάλεσμα προς τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, παίρνοντας εισιτήριο διαρκείας.  Η νέα σεζόν, λόγω του κορονοϊού, θα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες και ακόμα δεν έχει σαφές αν θα υπάρχουν φίλαθλοι στα γήπεδα. Ωστόσο ο Μάρκους Φόστερ έκανε κάλεσμα στους...

Μάρκους Φόστερ- Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Μάρκους Φόστερ μέσα από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε κάλεσμα προς τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, παίρνοντας εισιτήριο διαρκείας. 

Η νέα σεζόν, λόγω του κορονοϊού, θα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες και ακόμα δεν έχει σαφές αν θα υπάρχουν φίλαθλοι στα γήπεδα. Ωστόσο ο Μάρκους Φόστερ έκανε κάλεσμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού να στηρίξουν το «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός γκαρντ λέει στο VIDEO: “Γεια σας φίλοι του Παναθηναϊκού, είμαι ο Μάρκους Φόστερ. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που μου δείχνετε τις τελευταίες εβδομάδες. Είμαι ενθουσιασμένος που αυτή τη σεζόν θα παίξω για τους “πράσινους”. Θα σας χρειαστούμε δίπλα μας περισσότερο από ποτέ, για αυτό σιγουρευτείτε ότι πήρατε το εισιτήριο διαρκείας σας. Μένουμε ενωμένοι”.

Exit mobile version