ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Γουάιτ: «Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για μια σκληρή μάχη»

Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει πίσω του την ήττα από την Μπαρτσελόνα και έχει στρέψει την προσοχή του στην αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο (4/3, 21:30) και ο Άαρον Γουάιτ μίλησε για την αναμέτρηση με τους Γερμανούς. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γουάιτ: «Η Μπάγερν πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν. Διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, καλά δουλεμένη...

Γουάιτ- Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει πίσω του την ήττα από την Μπαρτσελόνα και έχει στρέψει την προσοχή του στην αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο (4/3, 21:30) και ο Άαρον Γουάιτ μίλησε για την αναμέτρηση με τους Γερμανούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γουάιτ: «Η Μπάγερν πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν. Διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, καλά δουλεμένη από τον προπονητή της, που παίζει σκληρά. Είμαστε σε διπλή εβδομάδα και θα πρέπει άμεσα να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του αγώνα.

Παίξαμε μόλις χθες ένα δύσκολο ματς και θα πρέπει γρήγορα να μάθουμε το πλάνο μας και να το εφαρμόσουμε στο γήπεδο. Θα δούμε το βίντεο, θα ακούσουμε τους προπονητές μας και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για μια σκληρή μάχη. Θα πρέπει να ματσάρουμε τη σκληράδα τους, να παίξουμε καλή άμυνα και να κινήσουμε σωστά τη μπάλα στην επίθεση».

Exit mobile version