ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Νέος γενικός διευθυντής ο Βασίλης Παρθενόπουλος

Ο Τάκης Τριαντόπουλος στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, παρουσίασε το νέο γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι ο Βασίλης Παρθενόπουλος.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός- Παρθενόπουλος
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Τάκης Τριαντόπουλος στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, παρουσίασε το νέο γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι ο Βασίλης Παρθενόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος είπε: «Σας παρουσιάζω τον κ. Παρθενόπουλο ως νέο γενικό διευθυντή, δίπλα στους κυρίους Αλβέρτη – Διαμαντίδη. Εγώ θα έχω πιο επιτελικό ρόλο, εκπροσωπώντας την ομάδα. Θα είμαι πάντα δίπλα της. Όμως, δεν θα είμαι πια στην καθημερινότητά της. Υπάρχουν πολλά πρότζεκτ στον όμιλο.

Η καρδιά μου θα είναι δίπλα στην ομάδα. Θα έχω και φυσική παρουσία στην ομάδα, όταν χρειαστεί. Επανέρχεται ο κ. Παρθενόπουλος. Ο κ. Ντίνος αναβαθμίζεται σε Διευθυντής Λειτουργίας. Η ομάδα εμπλουτίζεται»

Για τη θέση του Παρθενόπουλου: «Ήρθε  ο κ. Παρθενόπουλος να αναλάβει αυτό το κομμάτι, εμπορικά και διοικητικά θέματα. Θα είμαι δίπλα στην ομάδα και εγώ, φυσικά. Αυτή τη δουλειά αναλαμβάνει ο κ. Παρθενόπουλος μαζί με την ομάδα του. Αυτή είναι η αλλαγή».

Τέλος, ο Βασίλης Παρθενόπουλος δήλωσε από την πλευρά του: «Νομίζω ότι ο πρόεδρος μας έχει καλύψει όλους. Κάλυψε όλα τα σημεία, τα οποία ήθελα να ακούσω. Θέλω να πω κάτι πολύ γρήγορα, γιατί ο καθένας αισθάνεται μια αμηχανία, όταν κάθεται δίπλα στους Διαμαντίδη – Αλβέρτη και έναν πρόεδρο, που ανέλαβε μια χρονιά – στοίχημα.

Εγώ δεν είχα φύγει ποτέ, εδώ ήμουν, έχουμε δουλέψει μαζί. Έχουμε κοινές ιδέες και οράματα, μια εξαιρετική ομάδα. Είναι μεγάλη η ευθύνη που έχουμε αναλάβει. Έχουμε μεγάλο επιτελείο να μας στηρίζει. Η ευθύνη μας είναι απέναντι σε αυτό που παραλάβαμε από την οικογένεια του κ. Γιαννακόπουλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναθηναϊκός: Τα καλά νέα για ΟΑΚΑ και Euroleague

Τριαντόπουλος: «Όταν κλείσει η ανακατανομή της Euroleague θα μιλάμε πιο συγκεκριμένα για το μπάτζετ»

«Καμία επαφή με Ομπράντοβιτς, θα μιλήσουμε με Κάτας»

Exit mobile version