ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Καλάθης: «Για πάντα πράσινος» (vid)

O Νικ Καλάθης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, στέλνοντας το δικό του ξεχωριστό μήνυμα. «Για πάντα πράσινος» Ο Νικ Καλάθης μετά από 8 χρόνια συνεργασίες με τον Παναθηναϊκό αποχώρησε και ετοιμάζει βαλίτσες για τη Βαρκελώνη. Σίγουρα οι «πράσινοι» χάνουν πολλά, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χάνουν έναν...

«Προβλήματα στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα φέρνει ο Καλάθης»
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

O Νικ Καλάθης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, στέλνοντας το δικό του ξεχωριστό μήνυμα.

«Για πάντα πράσινος»

Ο Νικ Καλάθης μετά από 8 χρόνια συνεργασίες με τον Παναθηναϊκό αποχώρησε και ετοιμάζει βαλίτσες για τη Βαρκελώνη. Σίγουρα οι «πράσινοι» χάνουν πολλά, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χάνουν έναν φίλο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Έλληνα γκαρντ αυτό αναφέρει:

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω την αποχώρηση μου από τον Παναθηναϊκό. Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου και την οικογένεια Γιαννακόπουλου που μου έδωσαν την ευκαιρία και με πίστεψαν.

Αυτές οι οκτώ σεζόν θα μου μείνουν αξέχαστες και χωρίς εκείνους τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί. Θέλω να ευχαριστήσω εξίσου τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, οι σχέσεις που χτίσαμε μαζί είναι για μια ζωή.

Στη Θύρα 13 και τους υπόλοιπους φιλάθλους, έχω να πω ότι είστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη και σας ευχαριστώ πολύ που πάντα με υποστηρίζατε.

Προσπάθησα να δώσω τα πάντα όταν έβγαινα στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτά που επιφυλάσσει το μέλλον. Μια φορά πράσινος, πάντα πράσινος»!

Exit mobile version