ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Καλάθης Twitter – Πάρτι με την πρόταση του Παναθηναϊκού: «Δηλαδή στα 37 του θα έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο από ότι ο Σπανούλης;»

Η προσπάθεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να φέρει πίσω τον ομογενή γκαρντ «πυροδότησε» σωρεία σχολίων στην διαδικτυακή πλατφόρμα.

Καλάθης Twitte: Η προσπάθεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να φέρει πίσω τον ομογενή γκαρντ «πυροδότησε» σωρεία σχολίων στην διαδικτυακή πλατφόρμα.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Καλάθης Twitter: Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να επαναπατρίσει τον Νικ Καλάθη μετά από δύο χρόνια θητείας του 33χρονου γκαρντ στη Μπαρτσελόνα και όπως είναι φυσικό η είδηση «πυροδότησε» πολλά σχόλια στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν ο Καλάθης απέρριψε την πρώτη πρόταση ύψους 2,7 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο 2 ετών, με το τριφύλλι να επανέρχεται με νέα πρόταση. Αυτή περιλαμβάνει κλειστό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με συνολικές αποδοχές ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Οσο οι πράσινοι βρίσκονται σε αναμονή τα σχόλια των οπαδών του Παναθηναϊκού αλλά και των υπολοίπων… δίνουν και παίρνουν στο Twitter.

Άλλοι είναι υπέρ της μεταγραφής θεωρώντας πως ο Καλάθης θα λύσει επιτέλους το πρόβλημα στη θέση του πλέι μέικερ που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός. Άλλοι κατά θεωρώντας ότι τα λεφτά που δίνουν οι πράσινοι είναι υπερβολικά για  έναν παίκτη που έχει «πατήσει» πλέον τα 33.

Καλάθης Twitter: Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά σχόλα

Exit mobile version