ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τους αδελφούς Αγγελόπουλους

Σε απολογία στις 18 Μαΐου, από τον Αθλητικό Δικαστή κλήθηκαν ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, έπειτα από καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η κίνηση των «πράσινων» αναφέρεται σε μία ανακοίνωση του Ολυμπιακού, η οποία αφορούσε τον αποκλεισμό των τεσσάρων διεθνών διαιτητών (Γκόντας, Φούφης, Κορομηλάς, Παπαπέτρου), τονίζοντας: «Η ΕΟΚ εξακολουθεί να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομοσπονδία...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σε απολογία στις 18 Μαΐου, από τον Αθλητικό Δικαστή κλήθηκαν ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, έπειτα από καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η κίνηση των «πράσινων» αναφέρεται σε μία ανακοίνωση του Ολυμπιακού, η οποία αφορούσε τον αποκλεισμό των τεσσάρων διεθνών διαιτητών (Γκόντας, Φούφης, Κορομηλάς, Παπαπέτρου), τονίζοντας: «Η ΕΟΚ εξακολουθεί να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομοσπονδία που εμμένει στον παράνομο αποκλεισμό των διεθνών διαιτητών της Ευρωλίγκας».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει λόγο για δυσφημιστική ανακοίνωση, επισημαίνει πως υποκινεί σε πράξης βίας, καθώς επιτίθεται σε ΕΟΚ και ΚΕΔ. Παράλληλα, η πλευρά του «εξάστερου» εκτιμά πως Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα πρέπει να τιμωρηθούν με ποινή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα χρόνο, αλλά και χρηματικό πρόστιμο.

Exit mobile version