ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Νέντοβιτς: Έξαλλος με τον Νικολαΐδη (pic)

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σχολίασε με καυστικό τρόπο το μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και αποκόμισε διάστρεμμα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Νέντοβιτς
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με το Λαύριο σχολίασε στο Twitter τη φάση του τραυματισμού του και τα έβαλε με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Ο Νέντοβιτς 6:47” πριν από το φινάλε σε μαρκάρισμα από τον Νικολαΐδη (και οι διαιτητές το χρέωσαν αντιαθλητικό) που δέχθηκε τραυματίστηκε και υπάρχει έντονη ανησυχία.

Ο Σέρβος γκαρντ του Παναθηναϊκού έγραψε στο Twitter σχετικά με αυτό που έγινε με τον παίκτη του Λαυρίου (που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό): «Δεν με ενδιαφέρει ποιος ήταν ο αμυνόμενος ή πόσο χρονών είναι, απλά αυτό δεν το κάνεις. Ναι, μπορεί να συμβεί, αλλά επίσης δεν θα μπορούσε να συμβεί. Τέλος της κουβέντας».

Και η σχετική ανάρτηση:

Στη συνέχεια επανήλθε με νέο tweet και τα μάζεψε, τονίζοντας ότι δεν ήξερε ότι ο Νικολαϊδης ανήκει στον Ολυμπιακό.

«Αρχικά δεν είχα ιδέα ότι αυτό το παιδί ανήκει στον Ολυμπιακό, μόλις το έμαθα. Δεύτερον, αν το κάνετε θέμα μεταξύ Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού το IQ σας είναι κάτω από μηδέν και δεν έχει νόημα να διαφωνήσουμε. Τρίτον,  δεν κατηγορώ κανέναν, για αυτόν είπα δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο αμυντικός  και φυσικά δεν το έκανε επίτηδες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε λέγοντας: «Οι διαιτητές πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά και να προστατεύουν του παίκτες, έτσι ώστε να μην συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις. Καληνύχτα και μην είστε ηλίθιοι».

Exit mobile version