ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παίρνει σειρά ο Παππάς

Παραγωγική είναι η τρέχουσα εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, όσον αφορά στον σχεδιασμό του ρόστερ εν όψει της ερχόμενης σεζόν. Μετά την υπόθεση Παπαπέτρου, αναμένεται να κλείσει και εκείνη του Νίκου Παππά. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» αφού ολοκλήρωσαν και τυπικά την παραμονή του ηγέτη της ομάδας, Νικ Καλάθη για ακόμη τρία χρόνια το περασμένο Σάββατο (07/07),...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παραγωγική είναι η τρέχουσα εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, όσον αφορά στον σχεδιασμό του ρόστερ εν όψει της ερχόμενης σεζόν. Μετά την υπόθεση Παπαπέτρου, αναμένεται να κλείσει και εκείνη του Νίκου Παππά.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» αφού ολοκλήρωσαν και τυπικά την παραμονή του ηγέτη της ομάδας, Νικ Καλάθη για ακόμη τρία χρόνια το περασμένο Σάββατο (07/07), προχώρησαν στην απόκτηση του 24χρονου φόργουορντ το μεσημέρι της Τρίτης (10/10).

Πλέον, οι διοικούντες την «πράσινη» ΚΑΕ επικεντρώνονται στην παραμονή του 28χρονου γκαρντ. Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε απόσταση τις προηγούμενες όσον αφορά στο οικονομικό και στους όρους της επέκτασης της συνεργασίας τους. Όμως, στη συνέχεια οι διαφορές «γεφυρώθηκαν».

Έτσι, οι ιθύνοντες της ΚΑΕ αναμένεται να εντείνουν την επικοινωνία τους με την πλευρά του παίκτη και, καλώς εχόντων των πραγμάτων να ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες την παραμονή του Νίκου Παππά στο «τριφύλλι».

Ο ίδιος κάνει κουμάντο στην καριέρα του

Ανακοίνωσε Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός (pic)

«Ραντεβού» στις 9 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ

 

Exit mobile version