ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: «Ευχαριστώ» στον Θανάση Αντετοκούνμπο

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι και επίσημα κάτοικος Μιλγουόκι και συμπαίκτης του αδελφού του Γιάννη στους Μπακς και ο Παναθηναϊκός δημοσίευσε ένα ευχαριστήριο βίντεο για την προσφορά του στον σύλλογο.  Μετά από δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να αγωνιστεί και εκείνος στο ΝΒΑ και να κάνει ένα παιδικό του όνειρο πραγματικότητα. Ο Θανάσης...

Παναθηναϊκός- Θανάσης Αντετοκούνμπο
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι και επίσημα κάτοικος Μιλγουόκι και συμπαίκτης του αδελφού του Γιάννη στους Μπακς και ο Παναθηναϊκός δημοσίευσε ένα ευχαριστήριο βίντεο για την προσφορά του στον σύλλογο. 

Μετά από δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να αγωνιστεί και εκείνος στο ΝΒΑ και να κάνει ένα παιδικό του όνειρο πραγματικότητα. Ο Θανάσης είχε κάνει το πέρασμα του από το ΝΒΑ, αλλά τώρα δίπλα στον Γιάννη θα είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Ο Παναθηναϊκός δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις καλύτερες στιγμές του Θανάση, φορώντας την πράσινη φανέλα. Τόσο στην Basket League όσο και στην Ευρωλίγκα.

 

Exit mobile version