ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Ελπίδες για Λοτζέσκι

Ο Ματ Λοτζέσκι ακολούθησε μέρος της προπόνησης της Δευτέρας (4/3) στον Παναθηναϊκό και έκανε ένα μικρό βήμα εμπρός ενόψει Νταρουσάφακα

Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μέρος της προπόνησης της Δευτέρας (4/3) ακολούθησε ο Ματ Λοτζέσκι. Αυτό σημαίνει ότι έκανε- έστω- ένα μικρό βήμα προς την… Κωνσταντινούπολη κι ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (7/3) κόντρα στην Νταρουσάφακα.

Ο έμπειρος Αμερικανός που είχε ταλαιπωρηθεί από θλάση για μεγάλο διάστημα θα δοκιμάσει στην επόμενη προπόνηση της Τρίτης (5/3), παραμονή της αναχώρησης για την Τουρκία να προπονηθεί. Αν καταφέρει και βγάλει το πρόγραμμα τότε πιθανότατα θα ακολουθήσει την αποστολή για την Κωνσταντινούπολη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ματ Λοτζέσκι έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρωλίγκα καθώς στις εγχώριες διοργανώσεις, στο ρόστερ της ομάδας έχει πάρει τη θέση του ο Κιθ Λάνγκφορντ.

ΕΚΤΟΣ Ο ΜΗΤΟΓΛΟΥ

Απ’ εκεί και πέρα και σε ό,τι αφορά τον Ντίνο Μήτογλου που υπέστη θλάση στην ωμοπλάτη μετά από άσχημο χτύπημα του Κιμ Τιλί στον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Γκραν Κανάρια, έμεινε εκτός προγράμματος. Αναμένεται άμεσα να κάνει νέες εξετάσεις προκειμένου να αποσαφηνιστεί το ακριβές διάστημα απουσίας του από τις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Παναθηναϊκού.

Κάθε μέρα θα δίνει απαντήσεις για την κατάσταση του Μήτογλου αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα φαίνεται δύσκολη ως απίθανη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα.

ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

Η αναμέτρηση της Πέμπτης στην Πόλη είναι κομβικής σημασίας για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να “πατήσει” γερά στην διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ κι αυτό το γνωρίζουν καλά τόσο ο Ρικ Πιτίνο όσο και οι παίκτες του.

Exit mobile version