ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Επίσημο, τρία νέα κρούσματα στην ομάδα

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα ότι τρία μέλη της ομάδας διαγνώστηκαν θετικά στον κορονοϊό.  Ο Παναθηναϊκός θα αιτηθεί στον ΕΣΑΚΕ να αναβληθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, κάτι για το οποίο σας είχαμε προϊδεάσει νωρίτερα. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο αν μια ομάδα έχει τρεις παίκτες ή μέλη του τεχνικού τιμ με κρούσμα COVID-19 τότε αυτομάτως...

ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα ότι τρία μέλη της ομάδας διαγνώστηκαν θετικά στον κορονοϊό. 

Ο Παναθηναϊκός θα αιτηθεί στον ΕΣΑΚΕ να αναβληθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, κάτι για το οποίο σας είχαμε προϊδεάσει νωρίτερα. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο αν μια ομάδα έχει τρεις παίκτες ή μέλη του τεχνικού τιμ με κρούσμα COVID-19 τότε αυτομάτως δίνεται αναβολή στον αγώνα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναικός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον Covid-19. Η κατάσταση των τεσσάρων συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναικός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Παράλληλα, λόγω της έκτακτης κατάστασης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αιτηθεί από τον ΕΣΑΚΕ την αναβολή της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

 

Exit mobile version