ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός- Φενέρμπαχτσε 84-74: Ξέσπασαν οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός μετά την κακή χθεσινή του εμφάνιση αποζημίωσε όσους βρέθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Οι “πράσινοι” επικράτησαν με 84-74 της Φενέρμπαχτσε και κατέκτησαν την τρίτη θέση στο δεύτερο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”.  Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη εμφάνισε ένα σαφώς πιο βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο...

Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Παναθηναϊκός μετά την κακή χθεσινή του εμφάνιση αποζημίωσε όσους βρέθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Οι “πράσινοι” επικράτησαν με 84-74 της Φενέρμπαχτσε και κατέκτησαν την τρίτη θέση στο δεύτερο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”. 

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη εμφάνισε ένα σαφώς πιο βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Τζίμερ Φριντέτ ήταν ο κορυφαίος παίκτης για τον Παναθηναϊκό, έχοντας σκοράρει 17 πόντους. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο “βομβάρδισε” το καλάθι της τουρκικής ομάδας με τέσσερα τρίποντα!

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο δεκάλεπτο είχε πρωταγωνιστή τον Φριντέτ, αλλά η Φενέρ είχε λύση για κάθε επίθεση των “πρασίνων” κι έτσι η πρώτη περίοδος έκλεισε με το σκορ να είναι 24-21 για τους πράσινους.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός έτρεξε στο ανοιχτό γήπεδο και με ένα επιμέρους 24-12 κατάφερε χτίσει τη διαφορά 15 πόντων με την οποία πήγε στα αποδυτήρια  (48-33). Οι παίκτες του Πεδουλάκη και στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό, με τον Ιαν Βουγιούκα να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Όπως ήταν λογικό η Φενέρ αντέδρασε και ισορρόπησε την κατάσταση. Πλέον στο τέταρτο δεκάλεπτο όλα είχαν κριθεί και το “τριφύλλι” επικράτησε.

Δεκάλεπτα: 24-21, 48-33, 63-49, 84-74

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Τόμας 21, Ράις 12, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου 5, Παππάς, Τζόνσον 3, Μπράουν, Φριντέτ 17, Καλάθης 9, Μήτογλου, Μπεντίλ 6, Ουάιλι 2, Βουγιούκας 9

Φενέρμπαχτσε (Ομπράντοβιτς): Τιρπάντσι 5, Βέστερμαν 2, Μαχμούτογλου 6, Κάλινιτς 6, Μπιμπέροβιτς 11, Σλούκας 2, Ουίλιαμς 6, Καντάν 13, Ντίξον, Ντουβερίογλου 14, Στίματς 4

Exit mobile version