ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Είχε 16/18 δίποντα στο β’ ημίχρονο!

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε πολύ άνετη νίκη (όπως αναμενόταν) επί του Ιωνικού και μάλιστα κατέγραψε κι ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο.

Παναθηναϊκός- Παπαγιάννης
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε πολύ άνετη νίκη (όπως αναμενόταν) επί του Ιωνικού και μάλιστα κατέγραψε κι ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός είχε μόλις 9 χαμένα δίποντα στη νίκη επί της ομάδας της Νίκαιας. Συνολικά 28/37 (ποσοστό 75%) αλλά δεν είναι αυτό το πιο εντυπωσιακό. Όσο το ότι στο σαρωτικό δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» αστόχησαν μόλις σε δύο δίποντα!

Το επιμέρους σκορ του β’ μέρους ήταν 62-25 για τον Παναθηναϊκό με τους παίκτες του να έχουν 16/18 δίποντα! Μάλιστα για 9’03’’ οι «πράσινοι» δεν αστόχησαν ούτε σε ένα σουτ δύο πόντων. Συγκεκριμένα από το σημείο που αστόχησε ο Χεζόνια (αρχές τρίτου δεκαλέπτου) μέχρι το αντίστοιχο που αστόχησε ο Μήτογλου (7’47’’ πριν το τέλος του αγώνα) ο Παναθηναϊκός είχε 9/9 δίποντα!!!

Συνολικά οι «πράσινοι» είχαν 10/11 δίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο και 7/8 στο τέταρτο. Ο Χεζόνια και ο Μήτογλου (σε κάρφωμα μάλιστα) κατέγραψαν τις μόνες αστοχίες για την ομάδα του Όντεντ Κάτας. Κατά τα άλλα τα δίποντα των παικτών του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος ήταν τα εξής:

Παπαγιάννης 3/3

Χεζόνια 1/2

Παπαπέτρου 1/1

Γουάιτ 2/2

Μήτογλου 1/2

Μακ 1/1

Μποχωρίδης 2/2

Όγκαστ 3/3

Μπέντιλ 2/2

Θα πρέπει να σημειώσουμε επίσης ότι ο Σαντ Ρος, ο Δίπλαρος και ο Κασελάκης ήταν οι μόνοι παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν ευστόχησαν σε δίποντο. Από τους τρεις μόνο ο Κασελάκης πήρε μια προσπάθεια.

Exit mobile version