ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Κι επίσημα εντός, Σαντ Ρος και Γουάιτ

Και τυπικά, ο Παναθηναϊκός θα έχει στη σύνθεσή του τον Χάουαρντ Σαντ Ρος και τον Άαρον Γουάιτ στο ντέρμπι της Παρασκευής (9/10).

Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Και τυπικά, ο Παναθηναϊκός θα έχει στη σύνθεσή του τον Χάουαρντ Σαντ Ρος και τον Άαρον Γουάιτ στο ντέρμπι της Παρασκευής (9/10) με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την μεγάλη αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο Γιώργος Βόβορας είχε προαναγγείλει ότι εφόσον οι δύο παίκτες έβγαζαν το πρόγραμμα της προπόνηση τότε θα συμμετείχαν κανονικά στην αποστολή.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν λίγο αργότερα και μαζί η επιβεβαίωση. Οι δύο παίκτες έκαναν κανονικά προπόνηση και θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην φετινή Euroleague. Δεν είχαν αγωνιστεί στην πρεμιέρα κόντρα στην Χίμκι, στην Μόσχα.

Ο Βόβορας δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο παίκτες. Τον Πιερ Τζάκσον και τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο Τζάκσον επίσης δεν είχε αγωνιστεί στην Μόσχα. Ο Μποχωρίδης είχε αγωνιστεί και μάλιστα με πολύ καλή παρουσία.

Το ντεμπούτο του στην φετινή Euroleague θα κάνει και ο Κίφερ Σάικς. Μάλιστα για τον 27χρονο Αμερικανό γκαρντ, ο Γιώργος Βόβορας είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια στη διάρκεια της Media Day. Αναφερόμενος στη θετική του συμπεριφορά που τον βοήθησε να προσαρμοστεί πολύ γρήγορα σε μεγάλο βαθμό.

Exit mobile version