ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Κοουτσάρει με Φενέρμπαχτσε ο Κάτας

Κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη θα κάνει το ντεμπούτο ο Όντεντ Κάτας στον πάγκο του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (15/1)

Κάτας
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Την Παρασκευή (15/1) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη θα βρεθεί για πρώτη φορά στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Όντεντ Κάτας. Απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Ο Κάτας είναι εδώ και μέρες προπονητής του Παναθηναϊκού, ουσιαστικά. Κι απομένει μόνο το τυπικό μέρος που θα ολοκληρωθεί σύντομα. Ο 47χρονος Ισραηλινός δεν θα είναι στον πάγκο την Τετάρτη (13/1) κόντρα στην Βιλερμπάν όπου θα κοουτσάρει και πάλι ο Κώστας Χαραλαμπίδης. O Κάτας θα κοουτσάρει ακολούθως την Κυριακή (17/1) κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη σε εξ αναβολής αγώνα για την Basket League.

Επίσης ο νέος κόουτς του Παναθηναϊκού θα διατηρήσει και τη θέση του στην Εθνική Ισραήλ. Άλλωστε η πρόκριση για το Eurobasket έχει επιτευχθεί (το Ισραήλ έχει ρεκόρ 4-0) και υπάρχουν απλώς δύο αγώνες διαδικαστικού χαρακτήρα. Αυτοί είναι κόντρα σε Ρουμανία και Ισπανία στη φούσκα του Βίκλιτσε, στην Πολωνία, στις 18 και 21 Φεβρουαρίου. Εκείνες τις ημέρες ο Παναθηναϊκός έχει το εξ αναβολής με την Ζενίτ (17/2) στην Αγία Πετρούπολη και ακολούθως με το κανονικό πρόγραμμα θα αντιμετωπίσει στην Μόσχα την ΤΣΣΚΑ (19/2). Το πιθανότερο είναι να ζητήσει ειδική άδεια από την Ομοσπονδία του Ισραήλ να μη βρεθεί στον πάγκο. Άλλωστε αυτοί οι αγώνες δεν εχουν σημασία.

Τέλος ο Λίορ Λούμπιν, που υπήρξε συνεργάτης του Κάτας στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και νυν προπονητής της Γκαλίλ Ελιόν, φέρεται ότι θα είναι στο τιμ του 47χρονου τεχνικού στον Παναθηναϊκό. Ο Λούμπιν μάλιστα, όταν ακόμα αγωνιζόταν είχε φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Exit mobile version